REGLAMENT

1. Data i lloc de celebració

La “V Cursa contra el Càncer – AECC Girona en marxa” es celebrarà el diumenge 3 de febrer de 2019. El punt de sortida i d’arribada serà a la Plaça Catalunya de Girona. Comptarà amb 3 modalitats: cursa de 5 km, caminada de 5 km i curses infantils.

2. Organització

La cursa està organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

3. Participació

La cursa és oberta a tothom que s’hi inscrigui prèviament a través dels mitjans establerts, sempre que siguin majors de 18 anys en data 3/02/2019. Els menors d’edat hi podran participar en les categories indicades amb la corresponent autorització del pare/mare/tutor legal.

4. Categories i modalitats

Els circuits són urbans i transcorren pel centre de Girona. Es compta amb les següents categories:

 • Caminada de 5km (9:30h). Circuit d’aproximadament 5 quilòmetres, no competitiu (tothom guanya!). Està dirigida als qui no vulguin córrer o competir i vulguin col·laborar amb l’AECC. Està obert a participants de totes les edats i a famílies.
 • Curses Infantils (10:30h / 10:40h). Circuit d’aproximadament 300 metres per a nens de 0 a 6 anys, circuit d’aproximadament 600 metres per a nens de 7 a 13 anys. *En funció del nombre d’inscrits es valorarà crear més categories.
 • Cursa de 5km (11:00h). Cronometrada. Hi podran participar els corredors nascuts abans del 2005.

5. Punts d’inscripció

Les inscripcions es podran fer:

 • Per internet. A la web www.aeccgironaenmarxa.com. A partir del dia 1 de desembre i fins l’1 de febrer.
 •  Presencialment.
  • A la seu de l’AECC Girona a carrer Albereda, núm. 3-5, Edifici Fòrum, de Girona. De dilluns a dijous de 9 a 17h i divendres de 9 a 15h. A partir del dia 8 de gener i fins l’1 de febrer.
  • Al centre comercial Corte Inglés de Girona. De Dilluns 28  de gener a Dijous 31 de gener de 17 a 20h. 
  • Al Carrefour Girona. Divendres 1 de febrer de 17 a 20h. 
  • A l’estand de l’organització situat a la Plaça Catalunya de Girona per a la cursa: Divendres 1 de febrer i Dissabte 2 de febrer d’11h a 20h. Diumenge 3 de febrer de 8h a 9:30h. 

A. Cursa 5Km: 10€

B. Caminada 5Km: 8€

C. Curses Infantils: 5€

*Recàrrec de 3 euros sobre la tarifa aplicada per inscripció realitzada el mateix dia de l’esdeveniment.

6. Recollida de dorsals i xips

Tots els inscrits presencialment, rebran el dorsal i si s’escau el xip, en el moment de formalitzar la inscripció.

Els inscrits per internet, podran recollir-lo a:

 • Residents a Girona. Divendres 1 de febrer i dissabte 2 de febrer d’11h a 20h. a l’estand de l’organització situat a la Rambla Llibertat de Girona per a la cursa. 
 • No residents a Girona. Divendres 1 de febrer i dissabte 2 de febrer d’11h a 20h. a l’estand de l’organització situat a la Rambla Llibertat de Girona per a la cursa. Diumenge 3 de febrer de 8 a 9:30h. a l’estand de l’organització situat a la Plaça Catalunya  de Girona.

Per a poder recollir els dorsals, tots els participants hauran de mostrar el comprovant d’inscripció i el DNI. En el cas de fer la recollida per una tercera persona, s’haurà de lliurar una autorització signada i una fotocòpia del DNI.

7. Avituallament

Hi haurà un punt d’avituallament final per a totes les modalitats de cursa o caminada.

8. Regals i trofeus

Tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa al inscriure’s i una bossa del corredor amb avituallament al finalitzar la cursa o caminada.

Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria de la cursa de 5 quilòmetres.

La caminada no té caràcter competitiu, per tant no es lliuraran trofeus.

Tots els participants en les diferents modalitats, entraran amb el seu número de dorsal en un sorteig de regals.

9. Resultats i classificacions

El resultats es publicaran a través de la web de la cursa i s’hi podrà descarregar el diploma.

Les reclamacions sobre les classificacions s’hauran de presentar a l’organització per escrit fins a 30 minuts després d’haver fet públics els resultats. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

10. Responsabilitat

Tots els participants inscrits a la cursa en les diverses modalitats estan coberts per l’assegurança de responsabilitat civil i una assegurança esportiva. No obstant qualsevol persona participant admet i reconeix trobar-se apta físicament per participar a la cursa sense risc per a ell o per a tercers.

Per això l’organització declina qualsevol responsabilitat de danys que poguessin derivar-se de l’incompliment de la responsabilitat per part dels inscrits participants. L’organització disposarà durant el circuit de mitjans d’atenció sanitària.

El temps màxim per realitzar la cursa de 5 quilòmetres serà de 45 minuts. Pel que fa a la caminada, no hi haurà límit de temps.

11. Publicació de llistes 

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe, any de naixement i marca personal siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les de resultats, si acaben la cursa seguint la normativa establerta i havent utilitzat un xip amb tecnologia RFID.

12. Autorització d’imatges

El fet d’inscriure’s a la cursa, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitaris produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

13. Acceptació del reglament

La inscripció a la cursa comporta l’acceptació total del present reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament reflectit i/o regulat serà decidit en darrera instància per l’organització, que aplicarà la IAAF 2015-2016.

14. Inscripció no anul·lable

No és possible l’anul·lació d’una inscripció ni el retorn de l’import de la inscripció. El participant, però, podrà sol·licitar el canvi de nom. Un cop quedi tancat el període d’inscripcions en els termes expressats en el punt 12, no s’acceptaran sol·licituds de canvi de nom.

L’organització es reserva el dret a suspendre la cursa per mal temps. Aquesta decisió serà inapel·lable. Posteriorment es decidirà una altra data per portar a terme l’esdeveniment, que es comunicarà per la web www.aeccgironaenmarxa.com i des dels perfils de facebook i twitter de l’AECC Girona.

15. Tractament de les dades personals

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els participants accepten amb la inscripció que les seves dades siguin incorporades a la base de dades “Cursa contra el Càncer – Girona en marxa” titularitat d’AECC Catalunya (CIF G28197564), amb l’objectiu de gestionar la seva participació a la cursa, organitzadora de la cursa, així com a empreses col·laboradores amb la finalitat de remetre-li informació d’interès (en relació a la present cursa, divulgativa o de caràcter comercial).

Els participants podran revocar en qualsevol moment aquesta autorització dirigint-se a AECC (domicili social) o bé al correu activitatsgirona@aecc.es.

16. Canvis de reglament

L’organització es reserva el dret a fer canvis al reglament si així ho considera, sempre comunicant-ho als inscrits a través del correu electrònic.

CONSIDERACIÓ FINAL:

Tot allò no previst en el Reglament es regirà per les Normes Generals de Competició de la FCA, RFFA i l’IAAF, per la temporada 2018-2019.