1. DATA DE CELEBRACIÓ

La Tradeinn Cursa Virtual contra el Càncer – AECC Girona en Marxa es celebrarà en format digital del diumenge 24 de gener al 7 de febrer de 2021.

2. ORGANITZACIÓ

La cursa està organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

3. PARTICIPACIÓ

La cursa és oberta a tothom que s’hi inscrigui prèviament a través dels mitjans establerts.

4. MODALITATS

Dues modalitats d’inscripció:

 • Dorsal digital – 5 euros.
 • Dorsal digital + camiseta – 8 euros (opció únicament disponible fins el 13 de gener).

5. CIRCUIT

El recorregut és lliure. Es pot fer quan i des d’on es vulgui. Corrent o caminant. Amb voluntat competitiva o no. L’objectiu és el mateix, moure’s per una bona causa.

No és obligatori, però si passes per algun dels punts de pas repartits per la província de Girona, et prens una fotografia al photocall, la comparteixes per les xarxes socials amb el hashtag #jocorropertu i etiquetes el perfil de l’AECC Girona, entraràs en el sorteig de regals dels col·laboradors.

Consulta els punts de pas aquí.

6. PUNTS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es podran fer:

 • Per internet. A la web www.aeccgironaenmarxa.com. A partir del dia 4 de gener i fins el 7 de febrer.
 • Presencialment.
  • A la seu de l’AECC Girona a carrer Albereda, núm. 3-5, Edifici Fòrum, de Girona. A partir del dia 7 de gener. De dilluns a dijous de 9 a 17h i divendres de 9 a 15h.
  • A l’estand de l’organització situat a la Plaça Catalunya de Girona per a la cursa. Dies 29 i 30 de gener, 5 i 6 de febrer de 10:30 a 13:30h i de 17 a 20h.
  • A les Juntes locals de l’AECC de la província de Girona. Consulta els punts d’inscripció aquí.

7. DORSAL

Abans del 24 de gener:  Tots els inscrits per internet i presencialment, rebran el seu dorsal digital per correu electrònic a partir del 24 de gener.

A partir del 24 de gener: Tots els inscrits per internet i presencialment, rebran el seu dorsal digital en el moment de l’inscripció.

8. RECOLLIDA DE SAMARRETES I BUFFS

Els inscrits amb dret a samarreta (opció únicament disponible fins el 13 de gener) i/o buff podran recollir-los a partir del 24 de gener als següents punts:

 • A la seu de l’AECC Girona (C/ Albereda, núm. 3-5, Edifici Fòrum, de Girona). De dilluns a dijous de 9 a 17h i divendres de 9 a 15h.
 • A l’estand de l’organització situat a la Plaça Catalunya de Girona per a la cursa: Dies 29 i 30 de gener, 5 i 6 de febrer de 10,30 a 13,30h i de 17 a 20h.
 • Juntes locals de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de la província de Girona. Consulta els punts de recollida de samarretes i buffs aquí.

Per a poder recollir la samarreta o buff, tots els participants hauran de mostrar el comprovant d’inscripció i el DNI. En el cas de fer la recollida per una tercera persona, s’haurà de lliurar una autorització signada i una fotocòpia del DNI.

9. PREMIS I REGALS

Es lliuraran dos premis als primers classificats en la categoria de 5 i 10 Km. També s’entregarà un premi al corredor de més edat i al més jove.

Tots els participants entraran en un sorteig de regals.

10. RESULTATS I CLASSIFICACIONS

El resultats es publicaran al web de la cursa.

Les reclamacions sobre les classificacions s’hauran de presentar a l’organització per escrit fins a 30 minuts després d’haver fet públics els resultats. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

Tots els participants rebran un diploma digital.

11. PUBLICACIÓ DE LLISTES

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe, any de naixement i marca personal siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les de resultats.

12. AUTORITZACIÓ D’IMATGES

El fet d’etiquetar-nos, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitaris produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

13. INSCRIPCIÓ NO ANUL·LABLE

No és possible l’anul·lació d’una inscripció ni el retorn de l’import de la inscripció. El participant, però, podrà sol·licitar el canvi de nom.

L’organització es reserva el dret a suspendre la cursa per situacions d’emergència sanitària. Aquesta decisió serà inapel·lable. Posteriorment es decidirà una altra data per portar a terme l’esdeveniment, que es comunicarà per la web www.aeccgironaenmarxa.com i des dels perfils de facebook i twitter de l’AECC Girona.

14. TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els participants accepten amb la inscripció que les seves dades siguin incorporades a la base de dades “Cursa contra el Càncer – Girona en marxa” titularitat d’AECC Catalunya (CIF G28197564), amb l’objectiu de gestionar la seva participació a la cursa, organitzadora de la cursa, així com a empreses col·laboradores amb la finalitat de remetre-li informació d’interès (en relació a la present cursa, divulgativa o de caràcter comercial).

Els participants podran revocar en qualsevol moment aquesta autorització dirigint-se a AECC (domicili social) o bé al correu activitatsgirona@aecc.es.